Egy rossz e-mail cím miatt hiúsult meg a Lazio egyik igazolása

Egy rossz e-mail cím miatt hiúsult meg a Lazio egyik igazolása

Egy rossz e-mail cím miatt hiúsult meg az Eintracht Frankfurt szerb szélsőjének, Filip Kostic-nak az átigazolása. A német csapat kiválóságának helyzete az utolsó pillanatokig úgy állt, hogy a Lazio együtteséhez kerül, azonban ez adminisztrációs okok miatt végül nem sikerült. 

A Lazio már hetek óta érdeklődött a játékos iránt, s végül meg is tette az ajánlatát, amely 10+2 millió euró lett volna (szemben a német csapat 10+3-as ajánlatával). A német klub ügyvezetője azonban rossz e-mail címet adott meg az olasz egyesületnek. A játékos ügynöke, Fali Ramadani rájött a hibára és jelezte is a frankfurti klub képviselői felé. A játékosának pedig elküldte képernyőfotón a Lazio ajánlatát.

A Calcio Mercato szerint azonban ez szándékosan történhetett meg, ugyanis a Frankfurt ezt a taktikát blöffként használta, mivel soha nem akarták elveszíteni az egyik legjobb játékosukat. Az eset miatt egyébként Kostic nem volt hajlandó kiállni a hétvégi, Bielefeld elleni bajnokin. 

A klub Kostic döntését azzal „tolerálta", hogy bár hiába érkezett meg később mégis a Lazio ajánlata, már nem volt hajlandó elengedni a játékost Olaszországba. 

A Lazio most egyébként a szabadon igazolható Franck Ribéry-t nézte ki, aki az elmúlt idényben a Fiorentina csapatát erősítette. A klub egyébként két forduló után vezeti a Serie A tabelláját.