Lelépett a Quaestor-vezér?

Tarsoly Csabáék pazar budai villájához néhány nappal ezelőtt, éjszaka több teherautó érkezett, amelyeket telepakoltak a háziak. Tarsoly ügyvédje hangulatkeltésről beszél.

Tarsoly Csaba, a Quaestor-csoport milliárdos vezére eltűnt a villájából – írja a Blikk, arra hivatkozva, hogy újságírója, aki vasárnap kereste fel a budai zöldövezetben fekvő villát, nem találta Tarsolyt, és a családja sem volt otthon. Tarsolyt telefonon sem tudták elérni. A pazar budai villa előtt napokig biztonsági emberek parkoltak, vigyázva a házra, majd a szomszédok elmondása szerint néhány nappal ezelőtt, éjszaka több teherautó is érkezett, amelyeket telepakoltak a háziak.
 
Azóta viszont nemcsak az őrző-védő cég emberei álltak odébb, de a milliárdos vállalkozót sem látták a környéken.
 
Tarsoly ellen egyébként sem eljárás nem indult, sem a vagyonát nem zárolták, legalábbis egyelőre.

Hangulatkeltésről beszél az ügyvéd

Tarsoly Csaba, a Quaestor cégcsoport elnök-vezérigazgatója otthonában tartózkodik és a kezdetektől fogva mindenben együttműködik a hatóságokkal – közölte Papp Gábor, a cégvezető jogi képviselője hétfőn az MTI-vel.
 
Az ügyvéd, visszautasítva a hétfőn megjelent sajtóhíreket, azt mondta: „egy árva szó sem igaz” abból, hogy Tarsoly Csaba eltűnt volna. Megjegyezte: az ilyenfajta híresztelések legfeljebb hangulatkeltésre jók. Papp Gábor hangsúlyozta, Tarsoly Csaba folyamatosan dolgozik és mindenben együttműködik a hatóságokkal. A Quaestor vezetőjét eddig háromszor hallgatta ki a felügyelet, s minden kérdésre igyekszik kimerítő választ adni – közölte az ügyvéd. Szerinte Tarsoly Csaba „minden erejével azon van”, hogy az ügyfeleket a lehető legkevesebb kár érje.