Lőrinc napon a francia Riviéra felé hajózott Mészárosék oligarchaszállítója

Lőrinc napon a francia Riviéra felé hajózott Mészárosék oligarchaszállítója

Szinte naponta látnak napvilágot az újabb hírek arról a 62 méter hosszú, 27 milliárd forintba kerülő luxusjachtról, amin a leggazdagabb magyart és nejét kapták lencsevégre nemrégiben. Ma éppen Franciaországba tart.

Csütörtökön kihajózott a monacói kikötőből a Rose d’Or luxusjacht - írta meg a hajók mozgását nyomon követő Marine Traffic oldalán közzétett adatai alapján a Népszava. Nem ment nagyon messze Monte Carlótól.

A jacht nem sokkal 9 óra után hagyta el a hercegségben található kikötőt, majd a francia Riviérán található Beaulieu-sur-Mer városa felé vette az irányt. Nem siettek: útközben elidőztek a tengeren. Csütörtök délutáni pozíciója szerint órákon keresztül a parttól szűk egy kilométeres távolságban horgonyzott, úticélja közelében.

Lőrinc nap lévén felmerül a kérdés, hogy van-e a fedélzeten dinnye...

Nemrég derült ki az is, hogy a NER-közeli lízingcég, amely a luxusjacht hivatalos tulajdonosa, tavaly 1,6 milliárd forintos veszteséget volt kénytelen elkönyvelni, így nem tudni, miből fizetik a jacht évenkénti 2,4 milliárd forintos fenntartási költségét.

VIDEÓ: Ehhez hasonló luxusban dőzsölnek Mészárosék!

(Címlapkép: Sanlorenzo Yacht)