Magyarország-Svájc 2-3

Nem érdemelt vereséget a magyar válogatott, kétszer is sikerült az egyenlítés.

A második félidő 52. percében egy védői hiba után Heris Seferovic szerezte meg a vezetést a svájciaknak, de sokáig nem örülhettek, 2 perccel később ugyanis Szalai Ádám egyenlített. A 66. percben Svájc Rodriguez révén ismét megszerezte a vezetést, ám ebben ez esetben sem volt náluk sokáig az előny. Szalai ugyanis négy perccel később ismét egyenlített. A 89. percben azonban Stocker egy szerencsétlen szituáció után gólt szerzett, így Svájc nyerte a mérkőzést.

Jól játszott a magyar válogatott, nem érdemelt vereséget. Sajnos Svájc kegyetlenül kihasználta a védői hibáinkat. A szurkolókon semmi sem múlt, végig a csapat mellett álltak.

A jó iramú első félidő gól nélküli döntetlennel zárult. A magyar csapat szépen játszott, több ígéretes támadást is vezetett, ennek ellenére az első játékrészben a mérkőzés legnagyobb helyzete a svájciak előtt adódott.

Az első félidőben egy szöglet után Schär fejesét Gulácsi védte, de már csak középre tudta tenyerelni a labdát, amit ismét a kapura vágtak a svájciak, a gólvonalon álló Stieber azonban tisztázni tudott.

Fotók: Béli Balázs

Nincs meglepetés a Svájc elleni kezdőcsapatban

Bernd Storck elöl Szalai Ádámnak szavazott bizalmat, mögötte Stieber Zoltán, Kleinheisler László és Dzsudzsák Balázs támogatja majd a támadásokat.