Nagyon ütős lett a Majmok Bolygója 3 utolsó előzetese

Sok kérdésre válaszolhat a trilógia befejező része.

Sok kérdőjel felbukkan a Háború utolsó előzetesében. Képbe kerül egy árva kislány a totális háború közepén. Az egyszerű majmok kontra emberek felosztást is megbonyolítják, szóval lesznek gonosz majmok meg gonosz emberek, és a másik oldalon meg a jók. Erre már a korábbi filmekben is volt kísérlet. Az utolsó előzetesben például egy hatalmas gorilla segíti megtölteni a majmokra tüzelő ember fegyverét, szóval eléggé érdekes. Olyat is láthattunk, hogy katonák lőnek egymásra, gondolom nem azért, mert majomnak nézték a másikat. Caesar (Andy Serkis) azért fixálja a helyzetet, miszerint "this is war".

Ami szintén érdekes és az első két részre nem feltétlenül volt jellemző: majmok egymással emberi nyelven diskurálnak folyékonyan. Ezt a fajta kommunikációt eddig kissé visszafogottabban oldották meg. Woody Harrelson meg háborút hirdet minden majom ellen, ugyanis ő a főgonosz Ezredes. Közben mégis diskurál egy csimpánzzal, szóval vannak izgalmas részek. Úgy tűnik, hogy az embereknek vannak majomfoglyaik is.

A rendező az a Matt Reeves, aki a második részt is készítette (Forradalom), szóval ha valakinek az tetszett, akkor esélyes, hogy a befejező rész is szimpatikus lesz.