Már a sereghajtó is megverte a Videotont

Megirigyeltük a Rádiótól a körkapcsolás műfaját, így most a szombati játéknap végeztél körtudósításunkat olvashatják.

Büntetővel szerzett pontot a Vasas Szombathelyen

A hazai csapat a második félidő elejétől a hajráig vezetett, végül a fővárosiak 11-esből egyenlítettek. A Haladás kilenc forduló óta veretlen a bajnokságban.

Kikapott a sereghajtónál a címvédő

A sereghajtó Békéscsaba vendégeként szombaton 2-0-s vereséget szenvedett a címvédő Videoton FC.  Az újonc első győzelmét aratta hazai pályán ebben a bajnoki idényben, legutóbb erre 2005 áprilisában volt példa az élvonalban.

Hajrágóllal nyert a Honvéd

A Budapest Honvéd az utolsó pillanatokban szerzett góllal 2-1-re győzött a vendég Diósgyőr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában. A fővárosi együttes ezzel a tabella harmadik helyére lépett fel

Felcsúton veszített először pontokat az FTC

A kilenc forduló után hibátlan mérleggel listavezető Ferencváros a Puskás Akadémia vendégeként csak döntetlenre végzett a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 10. fordulójában. A Thomas Doll vezette zöld-fehér csapat mérföldkőhöz érkezett felcsúti fellépésén, ám azt elérnie nem sikerült: sorozatban 30. meccsét már nem tudta megnyerni.
    
Döntetlen játszott a Debrecen Pakson

Nyolc perc után megszerezte a vezető gólt a Paks, a 60-dik percben viszont kapuba talált a DVSC, a végeredmény pedig már nem változott.