Márton meglátta volt barátnőjét, majd megkergette egy karóval

A legjobb családban is előfordul, hogy az ember összetalálkozik volt kedvesével és hirtelen jött dühében megkergeti egy karóval, majd persze a haját is megcibálja egy kicsit. 

Márton még pénteken kóricált Cegléden a Kossuth Ferenc utcában, ekkor éles szemével kiszúrta, hogy éppen volt barátnője is pont arra kolbászol. Ekkor a tettek mezejére lépett: egy korábbi konfliktus miatt magához vett egy földön talált karót, majd bántalmazási szándékkal volt kedvese felé szaladt, aki egy üzletbe menekült előle. Gy. Márton a sértettet utolérte és a hajánál fogva a földre rántotta, majd a kezében tartott karót ütésre emelte. E közben a férfit egy, az üzletben tartózkodó állampolgár megzavarta, így a gyanúsított nem ütötte meg a nőt. A 33 éves férfi ekkor távozott az üzletből, miközben a sértettet megfenyegette.
 
Márton hamarosan egy, a rendőrségnél rendszeresített karperecben üldögélt a Ceglédi Rendőrkapitányság folyosóján. Gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A nyomozóhatóság a férfi ellen folytatott eljárást lezárta, a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.