Még mindig nem kapták meg bérpapírjaikat a Szent János Kórház dolgozói

A kórház elektronikusan pótolná a fizetési papírok kiküldését. A dolgozók szerint többször előfordult már, hogy csak reklamáció után fizették ki a túlórapénzeket.

Továbbra sem kaptak bérpapírt a Szent János Kórház dolgozói – értesült az Alfahír. Két héttel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a dolgozók nem kapták meg a fizetési papírjaikat, mert állítólag elromlottak a kórház nyomtatói, de olyan is megesett már, hogy arra hivatkoztak: elfogyott a papír.

Nevük elhallgatását kérve többen is arról panaszkodtak lapunknak a kórház dolgozói közül, hogy a március 3-án megkapott fizetésük valószínűleg kevesebb, mint ami a túlórákkal együtt járna nekik. Információink szerint ilyen korábban is többször előfordult már, de ha panaszt tettek, akkor jobbára korrigálták a hibát és kifizették az elmaradást. A bárpapír nélkül azonban ez most nem megy.

Az Alfahír úgy tudja: jelenleg a kórház alkalmazottjainak e-mail elérhetőségeit gyűjtik össze, hogy elektronikusan küldjék ki a bárpapírokat, de akik reklamálnak, azoknak soron kívül papíron is kiadják.

Értesüléseinkkel kapcsolatban korábban többször is kerestük a Szent János Kórházat, de kérdéseinkre nem kaptunk válaszokat.