Megerőszakolta és halálosan megfenyegette tanítványát a gyereket felrúgó karateedző

Megerőszakolta és halálosan megfenyegette tanítványát a gyereket felrúgó karateedző

A kormánypropaganda eddig hallgatott a Fidesz köreibe tartozó Agócs Tibor gyermekbántalmazási ügyével kapcsolatban, de miután elindult a lavina, igyekeznek elhatárolódni tőle, pedig korábban életműdíjat kapott Novák Katalintól.

Tovább gyűrűzik Agócs Tibor Fidesz-közeli karateedző ügye, aki a Szolnoki Kalandparkban brutálisan felrúgott egy 7 éves kisfiút. Kiderült, korábban nemi erőszakot is elkövetett: egy volt tanítványa állt a Tények kamerája elő, akivel 17 évvel ezelőtt erőszakoskodott.

A megerőszakolt nő 17 év után is összetörten, sírva mesélt a történtekről:

Azt mondta, hogy szedjem össze magam, és ha én ezt bárkinek el merem mondani, ha nyilvánosságra hozom, akkor ő engem meg fog ölni.

Adrienn 17 év pszichoterápia után sem tudott teljesen túljutni a vele történt borzalmakon. „Ha nem ellenkeztél volna, akkor ez nem így történik, hanem akkor ezt te élvezted volna” – mondta neki Agócs, miután nemi erőszakot követett el rajta. Az áldozat a gyermekbántalmazási eset hatására úgy döntött, nem vár tovább, és feljelentette a férfit a rendőrségen.

Más tanítványok is hosszasan beszéltek a TV2 kamerája előtt az állandó megaláztatásokról. Azt mondták, az edző a fiúkat rendszeresen bántalmazta. Egyiküket azért büntette, mert hosszú volt a haja: „Azt mondta a többieknek, hogy ezért ne legyen hosszú hajatok. Megfogta a hajamat, lerántott a földre, és elkezdett húzni a padlón.

Nyílt titok volt, hogy Agócs a tizenéves lányokat a végsőkig manipulálta, majd testileg kihasználta.

A beszámolók szerint több fiatal lányt is megerőszakolhatott az edző. Az egykori bántalmazott tanítványok azt mondták, a férfi egy életre megnyomorította őket.

Agócs Tibor jó kapcsolatokat ápolt a Fidesszel, de a kormánypárt igyekszik elhatárolódni tőle:

🟠 Pócs János fideszes országgyűlési képviselő egy korábbi facebook posztjában így áradozott a gyermekbántalmazó karateedzőről: „Agócs Tibor emberi nagysága példaértékű. Gyermekeinket megtanítja megvédeni önmagukat, szeretteiket és hazájukat, ha kell.” A balhé kitörése után azonnal törölte a posztot.

🟠 Agócs a Fidesz polgármesterjelöltje, Besenyei Orsolya mellett kampányolt a 2023-as önkormányzati választások során. Egy neki tulajdonított cikkben dicsérte a kormánypárti jelöltet egy fideszes propagandalapban.

🟠 Novák Katalin 2020-ban még család- és ifjúságügyért felelős államtitkárként Bonis Bona életműdíjjal tüntette ki Agócsot.

🟠 Jászberény akkor még fideszes városvezetése 2015-ben Gerevich Aladár sport díjjal jutalmazta a karateedzőt. Ezt Budai Lóránt ellenzéki polgármester kezdeményezésére most visszavonta a város közgyűlése.

Orbán is igyekszik távol tartani magát a kényes ügytől:

Elviselhetetlen, tűrhetetlen és következményekért kiált

mondta pénteken a Kossuth rádióban.

(Címlapkép: TV2 Tények)