Menczer Tamás lesz a Fidesz új kommunikációs igazgatója

Menczer Tamás lesz a Fidesz új kommunikációs igazgatója

Hollik István képviselőként folytatja tovább, Menczer pedig új kinevezésével befejezi az államtitkári munkát.

Hollik István helyett Menczer Tamás külügyi államtitkár lesz a Fidesz kommunikációs igazgatója, erről Hollik számolt be Facebook-bejegyzésében. „A kommunikációs igazgatói feladatokat átadom Menczer Tamás barátomnak, képviselőtársamnak. A lényeg persze nem változik! Nekünk továbbra is Magyarország az első!” – írja posztjában Hollik István, aki ezentúl képviselőként tovább dolgozik.

Azt nem tudni, miért távozik a kommunikációs igazgatói posztról.

Menczer Tamás szintén Facebook-oldalán írt az új pozíciójáról. „Nagy megtiszteltetés, hogy Miniszterelnök úr felkérését elfogadva a jövőben Európa legerősebb és legsikeresebb politikai közösségének, a Fidesz-KDNP-nek a kommunikációs igazgatójaként dolgozhatok!” - fogalmaz bejegyzésében.

Kinevezésével Menczer az államtitkári munkáját befejezi, „ugyanakkor a budakörnyéki Pest 2-es választókörzetemért a jövőben is mindent meg fogok tenni” - olvasható bejegyzésében.

Hollik István egyébként 2018-tól a Negyedik Orbán-kormány szóvivője volt. 2019. február 18-tól a hazai kommunikációs feladatok ellátására kormánybiztossá nevezték ki. 2020-tól lett a Fidesz kommunikációs igazgatója.

(Címlapkép: Hollik István/Facebook)