Mentik a vagyont bróker Marcsi lányai

Dobrai Sándorné "Marcsika" lányai kiárusítják a család érdekeltségébe tartozó Bonanza étterem milliókat érő berendezéseit.

A vevők már licitálnak is a milliókat érő fagyipultra, hűtőkre, sütőre. Mindezt a cég egyik károsultja írta a Facebookon, aki úgy véli, Marcsika intézte így a dolgokat, hogy ebből legyen pénze a családnak, így persze kevesebb jut majd az átvert ügyfelek kárának megtérítésére.
 
Mindezt ráadásul jogilag meg is tehetik: a Bonanza ételbár a Múzeumkert Zrt. részét képezi, így elméletileg semmi köze a becsődölt Kun-Mediátorhoz. Az étterem két tulajdonosa papíron Marcsika két lánya, akik így jogosan számolhatják fel az ott lévő vagyont.
 
A Blikk megnézte a Múzeumkert Zrt. cégkivonatát, amelyből kiderül, hogy 2013-as alapításakor még a két lány jegyezte a céget. Ám 2014 júliusában önálló képviseletre jogosult igazgatósági tagként bekerült Dobrainé Marcsika is, aki a Kun-Mediátor Kft. tulajdonosa is egyben. Mindezek alapján a rendőrséghez fordul a károsultak egy csoportját képviselő Dobrossy István ügyvéd.