NB I: Tállai nem gratulált Mészárosnak

NB I: Tállai nem gratulált Mészárosnak

Orbán Viktor kedvenc lapjának adott interjút Orbán Viktor strómanja. Mészáros Lőrinc felcsúti oligarchának a Nemzeti Sport részéről személyesen Szöllősi György főszerkesztő tett fel

finoman szólva nem túl izzasztó kérdéseket.

A legkeményebb számonkérés egyértelműen az, hogy Tállai András, az NB I-ben épphogy a harmadik Felcsút mögé szoruló Mezőkövesd elnöke gratulált-e a bronzérmes csapat elnökének, Mészárosnak. Mint kiderült ő éppen nem, pedig – mint a Nemzet Gázszerelője fogalmazott –

jó a kapcsolatunk Andrással, barátok vagyunk, szurkolok is a Mezőkövesdnek, de ebben az esetben csak egy csapat lehetett harmadik.

Az uniós pénzek közbeszerzésének koronázatlan királya emellett beszélt arról, hogy számára az utánpótlás fontosabb, mint az első csapat, igyekeznek beépíteni a fiatalokat a nagycsapatba, illetve az is, hogy a Pancho arénabeli, néhány évvel ezelőtti Omega-koncerthez hasonló „különleges, igazán méltó egyéb esemény” bejelentése várható a napokban.

Mészáros azt is elpanaszolhatta a sportújságnak, hogy felcsúti polgármestersége alatt

óriási nyomás nehezedett rá az ellenzéki sajtó részéről, sértegették, zaklatták, számtalanszor megbántották,

amit a családja segített elviselni. (Leb*zizásra nem emlékszünk… És általa megnyert sajtóperekkel sincs tele a média! – A szerk.)

Az interjúból kiderül még az is, hogy az „Isten, haza, család” jelszavát Mészárosnál a

család, foci, vadászat

háromsága váltotta fel szenvedélyként.