Mi az, ami hasonlóan élvezetes és jótékony hatású, mint a sport? (x)

Mi az, ami hasonlóan élvezetes és jótékony hatású, mint a sport? (x)

Aki rendszeresen sportol, az minden bizonnyal a saját bőrén is tapasztalja a mozgás pozitív hatásait. Már néhány hét után érezhetően jobb lesz a kondink, komfortosabbá válik a közérzetünk, és összességében a hangulatunk is vidámabb, kiegyensúlyozottabb lesz.

Ehhez persze meg kell találni a tökéletes mozgásformát, és kitartónak is kell lenni, mert azért az eredmények nem jönnek egyik pillanatról a másikra.

De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy tudunk egy másik olyan tevékenységet, ami hasonló hatásokat gyakorol, mint a sport? Igen, még élvezetes is. Ez nem más, mint a szex – legyen akár partnerrel, akár egyedül, akár szexuális játékszert bevetve, akár a hagyományos módon élvezve a szexet. Szerencsére a Szexaruhaz.hu Szexshopban kapható csiklóizgatók mindebben a hölgyek segítségére lesznek. Nem is akárhogyan!

Mi is ez a kütyü, és miért hasznos?

Két dolog egészen biztosan köztudott a hölgyeket illetően: az egyik, hogy a hüvelyi orgazmust jóval nehezebb elérni szinte kivétel nélkül mindenkinek; a másik pedig, hogy a csikló, vagy tudományosabb néven a klitorisz tartalmazza talán a legtöbb idegvégződést. Így aztán nem csoda, hogy a hölgyek előszeretettel jutnak el a csúcsig ezt a szemmel láthatóan kis testrészt izgatva. (Érdekességképp mondjuk, hogy van nem látható folytatása is a klitorisznak.)

Ebben a kalandban mind a hölgyek, mind pedig az urak segítségére lehet egy jól megválasztott csiklóizgató, hiszen bár az ujjak és a nyelv is csodákat tudnak művelni, azért akad egy-két olyan extra funkció, amelyet semmi más nem adhat meg.

Változatos formában várnak rád!

De nézzük csak, hogy mik közül válogathat az, aki csiklóizgató vásárlására adja a fejét.

⚫ A klasszikus vibrátorokon túl várnak még a dildók, a wandok és persze az extrákkal megspékelt vibrátorok is, mint amilyen például a léghullámos változat is.

⚫ A vibrációs bugyi vagy a nyaklánc egy újabb generációs élvezeti eszköz, amely akár azt is lehetővé teszi, hogy a távolban lévő társ irányítsa az eszközt, és ő juttassa el a szóban forgó alanyt a csúcsra.

⚫ Persze a diszkréció hívei sem maradnak csiklóizgató nélkül, ugyanis a rúzs formájú vibrátorra senki sem fog gyanakodni – üzleti utakon, edzőtáborokban, tréningeken ideális társ lehet.

Amint az látszik, akad választék bőven, éppen ezért azt tanácsoljuk, hogy ne is csak eggyel tárazz be, hogy mindig a kedved szerinti darabot tudd előkapni az arzenálodból!

Csak nyugodtan és kiegyensúlyozottan!

Talán azzal minden nő egyetért, hogy csakis akkor lehetünk nyugodtak, fesztelenek és kiegyensúlyozottak, ha rendszeres orgazmusban van részünk.

Akinek csak nagyon ritkán adatik meg, az biztosan érzi magán a hiányát, ám szerencsére a Szexaruhaz.hu Szexshop termékeivel még akár ez a réteg is részesülhet rendszeres orgazmusban, annak minden pozitív hozadékával együtt. Nem érdemes hát halogatni a vásárlást, szerezz magadnak boldog perceket minél hamarabb – akár egyedül, akár párban!