Óriási az érdeklődés a Nemzetek Ligájára!

Óriási az érdeklődés a Nemzetek Ligájára!

A magyar válogatott június 7-én Olaszországban, június 14-én Angliában lép pályára a Nemzetek Ligájában. Mindkét mérkőzésre megkezdődött a jegyárusítás, a cesenai találkozóra már el is fogytak a belépők - írja közleményében a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapja.

Mint írták, június 7-én 20.45-kor Cesenában, a Dino Manuzzi Stadionban az olasz válogatottal mérkőzik meg, erre a mérkőzésre már az összes vendégjegyet megvásárolták a szurkolók. Június 14-én, 20.45-kor a wolverhamptoni Molineux Stadionban az angol válogatott lesz a mieink ellenfele. Az erre a találkozóra szóló belépőket a jegyek elfogyásáig, de legfeljebb május 31-én éjfélig lehet megvásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon két árkategóriában: 16 000 és 22 600 forintért.

A magyar csapat június 11-i, Németország elleni mérkőzésére eddig több mint 25 ezer Szurkolói Klub-tag vásárolt jegyet az elővásárlás során. Hétfőtől bárki megvásárolhatja belépőjét a találkozóra klubtagság vagy futballkártya nélkül, személyes adatai megadásával a meccsjegy.mlsz.hu oldalon - olvasható a szövetség honlapján.

 

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}