Most már kicsit túltolja ezt a tescózást a Magyar Nemzet

Nem kell szeretni a Tescót - miért kéne?! -, viszont amit a Magyar Nemzet előad az áruházlánc kapcsán, az most lett kicsit sok.


Azt tudjuk, hogy az áruházlánc több boltot is bezár Magyarországon, szerintük a kormány őket sújtó intézkedései miatt.

A Magyar Nemzet ezzel szemben a kormány érveivel vág vissza: a Tesco azért kényszerül magyarországi boltbezárásokra, mert világszerte nehéz helyzetben van, a nyereségüket pedig különféle trükkökkel viszik ki az országból, hogy ne kelljen annyit adózniuk. Ebben a lapnak egyébként nagy valószínűség szerint igaza is van, amivel viszont most álltak elő, az már kicsit sok, bevetették a végső érvet, a csodafegyvert és végre kimondták:

TESCO = GYURCSÁNY

Jó, nem most kezdték, mert már két nappal ezelőtt is Gyurcsányékhoz hasonlóan érvel a Tesco címmel közöltek anyagot, az összefonódás itt az volt, hogy a volt miniszterelnök egykori tanácsadója, Braun Róbert tanácsadócége partnerei között tartja számon a Tescót.

A mostani felfedezésük azonban még az előzőt is felülmúlja: A Tesco támogatja Gyurcsányékat? című cikkükben felhívják rá a figyelmet, hogy a Demokratikus Koalíció fővárosi ételosztásán a rászorulók egy részének tescós szatyorban adták oda az adományt, amiben ráadásul az áruházlánc sajátmárkás termékei is szerepeltek.

Még egyszer mondom, a Tescót persze nem kell szeretni. De nem azért nem kell, mert Gyurcsány Ferenc. (Ahogy utóbbit sem azért utáljuk, mert tescós szatyor szokott lenni nála.) Vajon mi lesz a lap következő leleplezése? Fotókkal bizonyítják, hogy Vadai Ágnes tescós kólát iszik a DK-kongresszuson? Esetleg Gyurcsány vág vissza, és feltölt a Facebook-oldalára egy fotót, amin felesége, Dobrev Klára sajátmárkás CBA nápolyit vesz?

Fogalmam sincs, de nagyon várom a folytatást!