Nagy sikerrel zárult a Hungarica lengyelországi turnéja

November 10-15. között a Hungarica zenekar Lengyelországban, egészen pontosan Varsó, Środa Śląska, Boroszló, Świdnik és Krakkó városában koncertezett nagy sikerrel.

A koncertsorozat első állomásán az N1TV is jelen volt:
 
 
Mentes Norbert gitáros portálunknak úgy értékelte a turnét, hogy kíváncsiak voltak az indulás előtt, de ekkora sikerre ők sem számítottak. Elmondta, hogy az öt koncert közül három esetében teltház előtt játszott a zenekar. Az eredmény értékét növeli az a tény, hogy főzenekar volt a Hungarica a koncertsorozaton, ahol minden állomáson fellépett vendégként egy-egy lengyel zenekar is. Külön köszönetet szeretne mondani mindannak az 50 főnyi magyarnak, akik Budapestről külön egy busszal érkeztek, és tisztelték meg a jelenlétükkel a zenekart. 
 
 
A Hungarica egyébként 2016.02.05-én tartja Budapesten a Barba Negra Music Clubban, a 10 éves jubileumi koncertjét. A zenekar egyik kiemelten fontos koncertjén újra együtt lesz az első öt év zenekari tagsága Sziva Balázzsal, továbbá színpadra lépnek azok a barátok, zenészek, akikkel a zenekar az elmúlt 10 évben közösen készített dalokat. Az ünnepi eseményen fellép még a  Romer Akusztik és a lengyel ”Bruce Dickinson”, Grzegorz Kupczyk által vezetett Ceti is. A  legendás frontember két dalban is énekelt a nyáron megjelent lengyel nyelvű Hungarica lemezen.
 
A jubileumi év tiszteletére egy limitált kiadású (csak 100 db) jubileumi csomaggal kedveskedik a 10 éves Hungarica a rajongóinak. A csomag tartalmazza a koncert belépőjét, egy exkluzív jubileumi pólót, egy Hungarica pengetőt és egy ajándék Hungarica könyvet, valamint kérhető hozzá a zenekar legutóbbi lemeze is.