Ne hagyja ki! Akár 351-szeres pénzt is kereshet

Az most már minden magyarfoci kedvelő számára ismert tény, hogy a Csányi Sándor vezette Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) öt klubot is megfosztott annak a lehetőségétől, hogy jövőre is az első osztályban szerepeljenek, egyben részesüljenek a Szerencsejáték Zrt. búsás pénzügyi forrásaiból.
 
Míg a Pápa kiesett, és a Győr becsődölt, ezzel szemben a Kecskemét, a Nyíregyháza és a Pécs a zöld gyepen is bebizonyította, hogy helye lenne a legjobbak között, ugyanakkor az utóbbi két  csapat pénteken (18.45, Duna Tv) egymás ellen lép pályára. Pikáns lesz, és kiváló ajánlólevélként szolgál a FIFA-kongresszushoz is.
 
Sajnálatos módon, a pécsi klubvezetés nem tette lehetővé, hogy szurkolói kártya nélkül is megtekinthető legyen a mérkőzés, azonban az ingyen kiváltható, és a jegyért sem kell fizetni. Talán erre az egy alkalomra érdemes is lenne kiváltani a kártyát, de ajánlatos világhálós elérést biztosító készüléket is magunkkal vinni.

Hogy miért?

Az online-fogadás során élőben, a mérkőzés fejleményeit követve is tehetünk fel téteket, de már a meccs előtt is érdemes átnézni a nyereményszorzókat.

Például, ha a Pécs-Nyíregyháza meccs, mondjuk...

3-5-ös végeredménnyel zárul, máris a tétünk 351-szeresével gazdagodunk. S ha ez az eredmény úgy alakul ki, hogy a félidőben még a Pécs vezet, akkor egy másik szelvényen 34-szeres lesz a nyereményünk;
 
6-2 lesz a hazaik javára, mert a Munkás is jó csapat, 251-szer több pénzünk lesz, mint a mérkőzés kezdete előtt, és ha a nyírségieknél az előny a szünetben, még 21-szeres mellékes ütheti markunkat.
Persze, ezek csak kiragadott példák, ezerféle megoldás létezik még, sőt még annak is megvan az esélye, hogy a pályára lépő játékosok a testi épségüket sem kímélve hajtanak egy olyan csapatért, amit az MLSZ a harmadosztályba száműzött. 
 
Akárhogy is, ezt a meccset kár lenne kihagyni!