Négyen erőszakoltak meg egy kolumbiai diáklányt Érden

A felháborító eset még 2010 áprilisában történt, azonban a hatóságok csak most hozták nyilvánosságra az ügyet. A lap azt írja, hogy Budaörsi Járási Ügyészség 2016. május 10-én vádat emelt F. L. és három társa ellen védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát felhasználva, azonos alkalommal, egymás cselekményéről tudva, több személy által elkövetett szexuális erőszak és aljas célból elkövetett személyi szabadság megsértése miatt.

A fiatal, egyetemi tanulmányait Németországban folytató lány, egynapos városnézésre érkezett Budapestre. A hölgy még 2010. április 10-én a Népligeti Autóbusz-állomásról Pozsonyba akart utazni, azonban aznap már buszjárat nem indult. Ezért eldöntötte: autóstoppal próbál eljutni a szlovák fővárosba.

A lányt ezután négy férfi vette fel, akik felajánlották neki, hogy 50 euróért elviszik Pozsonyba. Miután azonban a nő beszállta az autóba Érdre vitték. Itt valamilyen „furcsa” kávét akartak megitatni vele, ám ő ellenállt, a kocsiból kiszállva segítséget próbált kérni. A vádlottak visszatuszkolták, majd altató-kábító hatású anyagot tartalmazó szénsavas italt itattak vele, amitől az egyetemista elkábult.

Kivitték Érd külterületére, levetkőztették, az egyik férfi a kocsiban közösült a lánnyal, miközben a többiek a mellét fogdosták. Az aktus közben a nő magához tért, próbált segítséget kérni, ám a többi férfi erőfölényüket kihasználva szintén megerőszakolta.

A gyanúsítottak tavaly május óta vannak előzetes letartóztatásban, tettükért akár 15 évet is kaphatnak. Reméljük fognak is.