Nem fogják kitalálni, ezúttal miért haragszik ránk az osztrák kancellár

Werner Faymann nagyon dühös a magyar kormányra, és telefonon is beolvasott Orbán Viktornak. 
 
Ausztria gigahumánus, überemberséges miniszterelnöke ezúttal azon akadt ki, hogy 

túl sok migráns érkezett az országába

 - adja hírül a vs.hu. 
 
Erről persze mi tehetünk, hiszen átengedjük őket. Korábban azért voltunk szemetek, mert nem engedtük át őket, regisztrációra akartuk kényszeríteni mindenki, ahogyan az uniós jog előírja. A jó sógorok pedig ezért nyitottak határt, hogy elkerüljék a gonosz magyarok által előidézett "humanitárius katasztrófát". 
 
Faymann dörgedelmeit a déli órákban vasárnap telefonon is előadta Orbánnak. Kormányzati forrásaink pontos részleteket nem árultak el a megbeszélésről, de a téma a menekültkrízis volt. 
 
Azért nagyjából sejthető, min akadt ki a kancellár. Faymann az Österreich című lapnak azt nyilatkozta, 

bár Orbán Viktor biztosította őt, hogy maximum négyezer menekült érkezhet hozzájuk, már több mint tízezren mentek át a határon, 

miután a magyar hatóságok felhagytak azzal a gyakorlattal, hogy csak a regisztrált, okmányokkal rendelkező menekülteket engedik tovább.
 
A kormányfő azt is kifogásolta, hogy a magyar buszok "csak a határig" vitték a migránsokat, és nem vitték el őket Eisenstadtig (Kismarton).  Mert, hogy a bevándorlókat tovább szállító osztrák vonatok csak ott tudtak megállni. 
 
Vagyis most éppen azért vagyunk embertelen állatok, mert 

a BKK éjszaka túlórázó sofőrjei a Budapesttől a határig tartó 2-3 órás út után nem vállaltak be egy plusz órát Kismartonig. 

Helyette szegény osztrákoknak kellett az 60 km-es útra járműveket biztosítani

miután az előző 170 km-en mi vittük a migránsokat az ígéret földje felé. 

Most már biztos vagyok benne, hogy Werner Faymann is bevándorló. Egy galaktikus migráns, akinek olyan vastag arcbőre van, amilyen ezen a bolygón emberi lénynek nem lehet....