Nem potyognak kurvák a falról az ibizai étteremben, ahol Habony bulizott

Helyreigazítást kell közzétennünk, miután megkeresett minket a Habony Árpád emlékezetes bulizásáról elhíresült Heart Ibiza tulajdonosa. Ám legyen.

Helyreigazítás: 

Internetes oldalunkon 2015. december 08. napján megjelent "Habony Árpád Ibizán partizott egy kőkeményet" című cikk állítása nem felel meg a valóságnak. A cikkben valótlanul közöltük tényként, hogy a csapból is kokain folyik, a falról meg kurvák potyognak.

Ezzel szemben a valóság az, hogy a Heart Ibiza éttermében nem prostituáltak, hanem a Cirque de Soleil társulat művészei lépnek fel és a helyen nincs kokainfogyasztás.

Helyreigazítás:

Internetes oldalunkon 2015. december 09. napján megjelent "Ez nem az ibizai diszkó, hanem a fideszpromó videója" című cikk állítása szintén nem felel meg a valóságnak. Ezen cikkben is valótlanul közöltük tényként, hogy a csapból is kokain folyik, a falról meg kurvák potyognak és a hely egy közismert drogdiszkó.

Ezzel szemben a valóság az, hogy a HeartIbiza étteremében a Cirque de Soleil társulat művészei lépnek fel és a helyen nincs kokainfogyasztás.