A dugóban araszoló autójában, két kézzel kapaszkodva szólt be Németh Szilárd Karácsonynak

A dugóban araszoló autójában, két kézzel kapaszkodva szólt be Németh Szilárd Karácsonynak

Németh Szilárd, a Fidesz országgyűlési képviselője meglepő felfedezést tett ma, amikor azt találta, hogy korán reggel, az autóval munkába igyekvők - akik közül feltehetően sokan Budapestre járnak dolgozni - bizony feltorlódnak, aminek következtében dugó alakul ki.

A korábbi rezsiharcos, a honvédelmi miniszter helyettese a számára minden bizonnyal új információk birtokában rögtön páros lábbal bele is szállt Karácsony Gergelybe. A főpolgármesternek címzett, egy képpel együtt posztolt Facebook bejegyzésében azt írta: "2020. szeptember 2. 07:37. Így araszolnak a csepeliek iskolába és munkahelyeikre Karácsony Gergely Budapestjén."

Ami azonban a legérdekesebb az egészben, az a fotó, amivel kitette a posztot: a Fidesz alelnöke ugyanis az állítása szerint is araszoló (talán éppen álló, ezt nem tudjuk) autójában valamilyen oknál fogva két kézzel kapaszkodik, miközben jelentőségteljesen tekint ki az kocsija ablakán.

És hogy mennyire nem halad a jármű, alátámasztja az is, hogyha a képet jobban szemügyre vesszük, azt láthatjuk, az előtte lévő kocsi mellett jobb oldalon éppen elhúz egy biciklis.

2020. szeptember 2. 07:37. Így araszolnak a csepeliek iskolába és munkahelyeikre Karácsony Gergely Budapestjén.

Közzétette: Németh Szilárd – 2020. szeptember 1., kedd

Nos, a kép láttán rögtön két kérdés is felmerül: vajon amíg nem Karácsony Gergelynek hívták a főpolgármestert, addig voltak-e hasonló, idegőrlő dugók a budapesti agglomerációban, továbbá az is, hogy MIÉRT KAPASZKODIK Németh Szilárd egy “gyökkettővel” guruló autóban?