Elfogyott a naptej? Nagyjából fél napot töltött a Maldív-szigeteken a NER luxusgépe, újra landolt is Magyarországon

Elfogyott a naptej? Nagyjából fél napot töltött a Maldív-szigeteken a NER luxusgépe, újra landolt is Magyarországon

Mint azt megírtuk, nem csupán az egyre súlyosabb méreteket öltő harmadik hullám van felszálló ágban, hanem a NER politikai és gazdasági vezetői által használt OE-LEM lajstromszámú Bombardier luxusrepülőgép is. A FlightAware adatai alapján vasárnap ismét magasba emelkedett és a Maldív-szigetek felé vette az irányt a Bombardier Global 6000 repülőgép, melyen olyan befolyásos emberek tették tiszteletüket, mint Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos vagy éppen a Market Zrt. tulajdonosa, Garancsi István üzletember.

Megint a Maldív-szigeteken jár a luxus kormánygép

Gyakorlatilag a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a Maldív-szigeteki Velana Nemzetközi Repülőtér közti menetrend szerinti járattá vált a NER politikai és gazdasági vezetői által használt OE-LEM lajstromszámú Bombardier luxusrepülőgép - derül ki a FlightAware adataiból. A lista szerint valaki a Valentin-napot is a Maldív-szigeteken töltött, a repülő ugyanis aznap délután - az ománi Al Maktoum repülőtér közbeiktatásával onnan tér vissza Budapestre.

Nos, a gép nem sokat időzött az Indiai-óceánon található, festői szépségű szigetországban.

A FlightAware legfrissebb adatai alapján a gép helyi idő szerint vasárnap este 9 óra 9 perckor érkezett meg a Maldív-szigetekre, majd valamivel több mint fél nappal később, ma délután 12:51-kor indult el Magyarországra Hulhule Islandről, negyed 6-kor pedig le is szállt a Liszt Ferenc repülőtéren.

Tekintve, hogy kevés időt töltött a szigeten a gép, a titokzatos utasoknak nem sok mindenre juthatott idejük. A Tripadvisor szerint egyébként éjszakánként átlagosan 90 ezer forinttól kínálnak szállást Hulhule Island hoteleiben.