Őket érdemes követni, ha fontos a fittségünk

Képgalária testépítőkkel, bikinis modellekkel, celebekkel és politikussal.

Magyarország szép sikereket ér el a nemzetközi testépítő és fitnesz versenyeken. Ezekről ugyan rikán hallunk, pedig ha igazán komolyan van véve a sportág, akkor legalább akkora odafigyelést, kitartást, elszántságot és felkészülést igényel az, hogy a színpadon a megfelelő pillanatban a megfelelő formában legyen a versenyző, mint az sok más egyéb sportágban szükséges. A magyar sportolóinkra pedig igen csak büszkék lehetünk.

A fitnesz világ természetesen nemcsak a sportolókból áll, hiszen egy-egy versenyző felkészülését az edzőtől kedve az edzőtermeken át a táplálékkiegészítők, oktatók, felszerelések és egyesületek is segítik. A FiBbalance Award a testépítés és fitnesz világ éves kiválóságait díjazta a szerda esti rendezvényen, amelyen szép számban voltak jelen olyan emberek is, akik úgymond "civilben" tesznek hozzá a fittség népszerűsítéséhez.
 


A zártkörű eseményen az év fitnesz versenyzője (Szabó Nikolett), fitnesz modell versenyzője (Kiss Virág), mens phisique versenyzője (Földi Szabolcs), body fitnesz versenyzője (Vasvári Nikolett) és az év testépítője mellett (Kökény Béla) megválasztották az év legjobb edzőjét (Berkes László), legjobb bíróját (Turós György), sportegyesületét (FitBalance Berkes Team) és még sok-sok kategóriában vehettek át díjat a kiválasztottak. Díjat kapott így például a Cutler Gold Gym Budapest, Lengyel Vivien mint az év női felfedezettje, Béres Judit, az év masters versenyzője, vagy éppen Balogh Robin, az év Pro versenyzője is. 

Mint említettük, celebek is kaptak díjakat, így például Radics Gigi az év legfittebb énekesnője díjat kapta meg, Sarka Kata pedig az év legfittebb műsorvezetőnője díjat vehette volna át, ha eljöna  rendezvényre. Nem nagy meglepetésre Schobert Norbi is kapott díjat, aki az év életmód rendszere kategóriában vihetett haza egy plakettet, míg felesége az év női oktatója lett. Szóval sokféle díj volt, és még akkor az év sportórájáról (Polar) vagy táplálékkiegészítőjéről (az amúgy tényleg elég finom BioTechUsa Zero Barról) nem is beszéltünk, csak hogy egy-kettőt még említsünk.



A díjak átadása közötti szünetekben öt lány mérkőzött meg egymással bikiniben és estélyiben is a szakmai- és celebzsűri árgus tekintetével követve, de erről kár is írni, a fotók úgyis többet mondanak. A rendezvényen részt vett egyébként Dúró Dóra, a parlament Kulturális Bizottságának elnöke is, aki a "testépítő és fitnesz sportért díjat" adta át Vargha Viola és Leányfalvi Andrea részére. Hogy a fittségét szintén fontosnak tartó politikus hogyan érezte magát a rendezvényen, arról az N1TV-nek beszélt.
 

[video:https://www.youtube.com/watch?v=31xnYsK-zvY]

Képgalériánk alább tekinthető meg.