Úttorlasszal akadályozták a mentőket a Markó utcai mentőállomásnál

Úttorlasszal akadályozták a mentőket a Markó utcai mentőállomásnál

Az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán futottunk bele abba a hírbe, hogy a Markó utcai mentőállomásnál akadályozzák a mentősök munkáját.

Mint írták: a Központi Mentőállomást nem értesítették arról, hogy a szomszéd ház építéséhez érkező daru miatt lezárták az utcából kiforduló mentők felvonulási útvonalát.

"Az első beteghez siető mentőegység ma reggel emelte magasra a szemöldökét a határozottan váratlan úttorlasz láttán és miután (a mögöttük felsorakozott autókkal együtt) visszatolattak egy teljes utcát, még vonulás közben értesítették a mentésirányítást, a mentőállomást és a mentőszolgálat biztonsági vezetőjét, aki percekkel később már a helyszínről kérte a rendőrség és az illetékes szervek segítségét ahhoz, hogy ez ne fordulhasson elő mégegyszer"

- írták a bejegyzésükben.

A mentőszolgálat arra kér mindenkit, hogy senki ne megszokásból vezessen a budapesti belvárosban, ugyanis az útlezárás végeztéig, a mentők egyelőre csak forgalommal szemben tudnak kihajtani a Markó utcából.

❗️“JÓL MEGVICCELTÉK” A KÖZPONTI MENTŐÁLLOMÁS ÉLETMENTŐIT❗️❓ A kontinens első épülete a Markó utcai Mentőpalota, amit már...

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2021. március 9., kedd