Vádat emeltek a kislányokat molesztáló pedofil ellen

Benyúlt a bugyijukba, simogatta őket.

A bűnügy vádlottja, egy idősebb férfi egyedül élt a házában. Szomszédjában többgyermekes családok laktak. A szülők ismerték a férfit, megbíztak benne.

2017 folyamán a szomszédok több esetben megkérték a vádlottat arra, hogy vigyázzon a gyermekeikre, amíg ők dolgoznak. Így a gyerekek – köztük öt kislány – sokszor megfordultak a férfi házában. Előfordult az is, hogy ott is éjszakáztak.

Ezen látogatások során a vádlott több esetben a kislányok fehérneműjébe nyúlt és simogatta őket

olvasható az ügyészség honlapján.

2017 júliusában egy másik kislány azzal tért be a férfi házába, hogy javítsa meg a görkorcsolyáját. A vádlott megszerelte a görkorcsolyát, majd őt is simogatni kezdte. A gyermek kérdőre vonta a férfit, majd otthon elmondta, hogy mi történt vele. A kislány jelzésére a szülők feljelentést tettek, amely alapján a férfival szemben nyomozás indult.

A Pest Megyei Főügyészség vádiratában többrendbeli, folytatólagosan, tizenkettedik életévét be nem töltött, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével és más bűncselekménnyel vádolja a férfit, aki letartóztatásban várja a tárgyalást.