Szélesebb M7-est!

A Jobbik nem adja fel.

A politikus Facebook-bejegyzésében közli:

"A kormány a kampányígéreteivel ellentétben nem szélesíti az M7-es autópályát három sávosra. Pedig így elkerülhetővé válnának a hosszú várakozások, gyorsabb lenne a közlekedés és sokkal biztonságosabb lenne a forgalom. Tavaly a választások előtt megígérték, 2 milliárd forintért megterveztették, de ma már szó sincs a bővítésről. Ezért mentem ki ma az M7-es autópályához, hiszen a Jobbik évek óta követeli a sávszélesítést."

Emlékezetes, a Jobbik már korábban is igyekezett felhívni a döntéshozók figyelmét erre a magyar családok életét nehezítő állapotra - előbb-utóbb csak meghallja az emberek szavát a Fidesz:

Szélesebb M7-est! - Avagy, miért akarják elvenni a kedvünket a Balatontól?

A jobbikosok molinóján ez virított: "Szélesebb M7-est!", és a tapasztalatok szerint több száz arra utazónak nyerte el a tetszését ez az üzenet.Árgyelán János, az 5-ös számú Fejér megyei választókörzet jobbikos országgyűlési képviselőjelöltje lapunknak arról beszélt, hogy az M7-es kiszélesítése továbbra is csak a kormányzati tervezőasztalokon létezik, és ez a konkrétumok nélküli tétovaság hosszú évekre, évtizedekre elódázhatja a beruházást.