Új plakátkampányt indít a Jobbik

Folytatás.

Jakab Péter ismertette, hogy céljuk az ellenzéki párt kormányképességének bemutatása. Elmondása szerint a Fidesz rombol, míg a Jobbik épít. Hiába rombolják a jogállamiság kereteit, hiába a velük szembeni jogtiprások, nem hagyják, hogy elhallgattassák őket.

A szóvivő szerint a Jobbik kormányzásra készül, pártját Magyarország egyetlen kormányváltó erejének tartja. Orbán Viktor a Fidesz kongresszusán beszélt arról, hogy ha kapnak még négy évet, akkor visszafordíthatatlan lesz amit elértek, ezért Jakab a Jobbik történelmi küldetésének tartja, hogy ezt megakadályozza.

Az ország jelenlegi állapotát három szóval jellemezte: elszegényedés, elvándorlás, korrupció. Ezzel szemben a kormányzás mércéjének a Jobbik szlogenjét jelölte meg: "magyar szívvel, józan ésszel, tiszta kézzel".

Ezen mérce betartásához a párt szakértőit és Vona Gábort tartja a garanciának, aki nem csak a Jobbik hanem minden magyar miniszterelnöke szeretne lenni. Ideológiáktól függetlenül számítanak mindenkire, aki nem csak leváltani akarja az Orbán-kabinetet, hanem kormányozni is szeretne.

Az új plakátkampányt az általuk részletfizetési konstrukcióban megvásárolt 1100 reklámhordozón fogják elindítani.

(fotó: Béli Balázs / Alfahír)