Beismerte tettét az élettársa megölésével gyanúsított dombrádi férfi, féltékenységből cselekedett

Beismerte tettét az élettársa megölésével gyanúsított dombrádi férfi, féltékenységből cselekedett

A szabolcsi rendőrök halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a férfit. A 24 éves dombrádi nő holttestét a kertben találták meg meztelenül, a férfit egyik rokona házában fogták el. Előállítása után L. Cs. beismerte tettét, amit elmondása szerint féltékenységből követett el.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/oXI1r1AhL00.jpg?itok=d0yReA5Q","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=oXI1r1AhL00&feature=emb_title","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

(Police)

Sajtóinformációk szerint várandós volt a megölt 24 éves dombrádi nő

Szombaton írtunk róla, hogy a kertben, meztelenül találták meg a 24 éves dombrádi nő holttestét. A Blikk az egyik helyi lakostól megtudta, hogy a nő várandós volt, az ötödik hónapban járt második gyermekével. A rendőrség később az élettársa ellen adott ki testi sértés miatt körözést, közleményük szerint idegenkezűség okozta a nő halálát.