Rogán minisztériuma 1,1 milliárdos szerződést kötött Rogán szomszédjának cégével

Példamutató a magyar társadalomban oly nagyon hiányzó jószomszédi viszony ápolása.

A kormány.hu-ra felkerült szerződés szerint a Network 360 Reklámügynökség Kft. És Affiliate Network Kft. az "állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos kommunikációs feladatok ellátását nyerte meg.
 
Az életünket kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos kommunikációs feladatok ellátása pedig nem kis feladat, így nem is csoda, hogy a 2017. augusztus 10-ig szóló szerződés 1 146 689 195 forintunkba fáj, de legalább tájékoztatva leszünk arról, hogy az ország épül-szépül, bár ezt az ellenzék igyekszik megakadályozni.
 
A Rogán Antal érdekeltségébe tartozó Csetényi Csaba érdekeltségébe tartozó cég munkatársai nem unatkoztak az utóbbi években, lévén számos kormányzati kommunikációs tendert nyertek meg - több milliárd forint értékben persze.

Az üzletember, akit mindenki bánt, pedig ő csak sikeres

A Magyar Nemzet információi szerint Rogán Antal Pasa parki szomszédjának cége újabb százmilliós pályázatot nyert el. Csetényi Csaba vállalkozása ezzel már sokadik, nagy értékű állami tenderét húzza be, amihez a kommunikációs szakember állításaival szemben azért mégiscsak lehet némi köze annak, mi szerepel a lakcímkártyáján.

De Csetényiék mellett azért csurrant-cseppent a kishalaknak is:
 
Így Szecsődi Balázs 10 milliós szerződése: tudják, ők készít majd a Miniszterelnök Úrról művészi képeket, nekünk természetesen.
 
Másfél millió forintot kap a magyar független sajtó egyik zászlóshajója, a Huth Gergely féle Gerilla Press Kft. (ők adják ki a Pesti Srácokat) "A fehér ballonos" című 35 perces dokumentumfilm utómunkálatainak és népszerűsítésnek támogatására. A film amúgy 1956-os Kossuth téri sortűz hátterét mutatja be.