Saját műsorára készíti fel a szocikat Mészáros Antónia?

Nyilván a Hitgyüli házi tévéjének függetlenségét még saját törzsközönsége sem veszi komolyan. Ám arra a látszatra azért igyekszenek adni, hogy egyik balliberális párt szekerét sem tolják. Ezért érdekes az a szerződés, amelyet a Rosta Művészeti Szolgáltató Bt.-vel kötött az MSZP frakció. A cég egyik vezetője ugyanis nem más, mint a modoros liberálrettegés élő legendája, Mészáros Tamás, a 168 Óra főmunkatársa. A Bt.-ben beltag a lánya, Mészáros Antónia is, aki viszont az ATV Szabad Szemmel című beszélgetős műsorát vezeti.
 
A cég tavaly 1,5, idén már 4,5 millió forintért adott kommunikációs tanácsokat a pártnak. Ez különösen olyankor lehet izgalmas, mint amikor a műsorban Ujhelyi István szocialista EP-képviselő vitatkozik Schöpflin Györggyel, vagy amikor Lendvai Ildikó elemzi Vona Gábor beszédét. Vajon ilyenkor Mészáros Antónia látja el őket kommunikációs tanácsokkal Mészáros Antónia műsorában?
 
A Népszava és más atombalos orgánumok állandó szerzője, Lakner Zoltán kilencmillió forintot kap aktuálpolitikai és szociálpolitikai tanácsadásért, elemzés készítéséért és személyes konzultációért. Ám az egészben nem is a szép summa, hanem a politológus cégének neve a legkeményebb: Politbüró Tanácsadó és Szoláltató Bt.!
 
A Republikon Kutató és Tanácsadó Kft. az önkormányzati választásokat, illetve a "megbízó által meghatározott témákat" elemezte hatmillióért. A cégnél olyan nagyágyúk dolgzonak, mint Kuncze Gábor, Czeglédi Zoltán, vagy Hann Péter.