Balázsék nem használhatják a Reggeli Show műsornevet

A műsorvezető és a csatorna ellen Balázs volt munkaadója, a Class Fm indított pert. Szerintük ugyanis a Reggeli Show az ő régi műsorukra, a Morning show-ra hasonlított.

Balázsék tavaly ősszel hagyták ott a Class fm-et, melynek adása nem sokkal később el is hallgatott, a frekvenciát nem adták ki senkinek. Sebestyén Balázs akkor azt mondta: bár szerinte a Morning show név használati joga őt illetné, de sajnos bizonyos jogi okokból mégsem teheti meg, hogy így hívja új csatornáján a műsorát, ezért nevezték el azt Reggeli Show-nak.

Az Index azt írja, a bírósági indoklásban az áll: a Reggeli Show és Morning Show elnevezések közötti hasonlóság megtévesztheti a hallgatókat, ahogy a Reggeli Show grafikai elemei és logója, a sárga napocska is.

A lap szerint nem valószínű, hogy az Andy Vajnához tartozó Rádió1 és Sebestyén Balázsék holnapról más néven jelentkeznének műsorukkal. A TV2 egy hasonló per után arról sem vett tudomást, hogy elvesztették a PaprikaTV és ChiliTV miatti védjegyvitát – emlékeztet az Index.