Részletek a hét bátor ember meséjéből, avagy ilyen egy testületi ülés Soroksáron

Részletek a hét bátor ember meséjéből, avagy ilyen egy testületi ülés Soroksáron

Bereczki Miklós megmutatta, milyen az, amikor ülésről-ülésre próbálja ellehetetleníteni az érdemi munkát Soroksár fideszes polgármestere. Például bírságokat szab ki, vagy ha épp nem tetszik neki valami, nem veszi figyelembe a javaslatokat.

„Pedig mi együttműködünk mindenben, amit a kerület érdeke megkíván. A "7 bátor ember" sajátosan értelmezi Soroksár jövőjét és nem veszi figyelembe a legnagyobb frakciót, melyre a soroksári szavazók több mint 40%-a voksolt”

 

– fogalmazott Bereczki közösségi média oldalán megjelent posztjában.

A videó megmutatja, hogyan néz ki náluk egy testületi ülés, nézzünk bele egy kicsit!

Az augusztusi testületi ülés valódi története..

Ülésről-ülésre próbálja ellehetetleníteni az érdemi munkánkat Soroksár fideszes polgármestere. Bírságokat szab ki, ha nem tetszik neki valami, nem veszi figyelembe a a javaslatainkat - pedig mi együttműködünk mindenben -, amit a kerület érdeke megkíván. A "7 bátor ember" sajátosan értelmezi Soroksár jövőjét és nem veszi figyelembe a legnagyobb frakciót, melyre a soroksári szavazók több, mint 40%-a voksolt. Nos, így néz ki egy testületi ülés nálunk... #bereczkimiklós #soroksár

Közzétette: Bereczki Miklós – 2020. augusztus 13., csütörtök

Bese Ferenc például, ha neki nem tetszik az, amit hall, nem hagyja, hogy az, akié a szó, befejezze mondanivalóját. Bereczki például 20 ezer forint bírságot is kapott az alkotmánybíróság és a legfőbb ügyész szavakért. S amikor rákérdezett a polgármesternél, miért is büntette meg, ő csak annyit válaszolt: 30 napon belül válaszol írásban.

A közös munka tehát nem zökkenőmentes, de hogyan is lehetne valaha, ha az, akinek hatalma van, bezárja füleit mások véleménye előtt?