Divattanácsok a stílusos tüntetésekhez

Hol vannak már azok a régi szép idők, amikor a kötélfonású, erős, vastag műanyagból készült bevásárlószatyrokat akár évekig is használhattuk? Nem kell teljesen megijedni, még van potenciál a régi klasszikus darabokban.

Az egyik internetes áruház kínálata szerint csíkozott, igazi túraszatyor még mindig kapható, igaz, az ára némileg borsos, így nem biztos, hogy mindenki megengedheti magának e kelléket egy tüntetés kedvéért: a tároló alkalmatosság 360 forintba kerül, viszont biztos, hogy nem hagyja cserben, amikor dokumentumait magával szeretné vinni útja során – akár egy tüntetésre is. Ezt a típust mindenképpen határozott, céljaiban és elveiben magát magabiztosnak és hűnek érző személyeknek ajánljuk!

Amióta környezetvédelmi irányelvek szerint megadóztatták az áruházakban kínált szatyrokat, már nehezebben juthatunk hozzá minőségi termékekhez. Ugyanakkor még mindig van lehetőségünk alternatív módszerekhez folyamodni, a környezetben lebomló kisebb szatyrokból csupán többet kell egymásba helyezni, és máris élvezhetjük a tartós biztonságot:

Elsőre azt mondanánk, hogy ezt a típust a modernebb szemléletű, környezettudatos tüntetőknek ajánljuk. Ugyanakkor környezetvédők szerint a Magyarországon kapható, állítólag környezetbarát, lebomló szatyrok szemfényvesztésen alapulnak, ugyanis ahelyett, hogy valóban burgonya- vagy kukoricakeményítőből készültek volna, egyszerűen csak kaptak egy nehézfémeket tartalmazó katalizátoranyagot, amitől apró -de továbbra is káros műanyag- darabokra esnek szét. Ezeket tehát 90 napnál tovább ne igazán használják, mert miközben az ökotudatosságukért kapott elismerő tekintetek kereszttüzében állnak, könnyedén kieshet a beléjük helyezett tartalom!

Aki viszont biztosra szeretne menni, választhatja a kiváló áron elérhető, strapabíró svéd terméket is. A közkedvelt lakberendezési áruház által kínált szatyrot inkább a nyugati trendekre érzékenyebbeknek ajánljuk, de sosem késő meglépni ezt a változtatást azoknak sem, akik eddig a sarki kisboltban kapható, évtizedek alatt bejáratott eszközöket preferálták.

Azt egyelőre egyik közvélemény-kutató cég sem mérte fel, hogy a magyar tüntetők melyik típust kedvelik a legjobban. Így azt sem tudhatjuk, hogy a Fidesz által a háttérben felfuttatott szombati Jobbik-ellenes tüntetésen melyik típusokkal találkozhatunk. Ugyanakkor biztosak lehetünk benne, hogy amilyen színes társasággal számolhatunk, bizonyára valamennyi divatirányzattal megismerkedhetünk.