Tiltakozik a kecskeméti ellenzék az iskolákat is érintő döntések miatt

Tiltakozik a kecskeméti ellenzék az iskolákat is érintő döntések miatt

Nyílt levélben tiltakozik a kecskeméti önkormányzat ellenzéki frakciója a Szövetség a Hírös Városért Egyesület amiért a fideszes városvezetés csak pénteken értesülhettek a tervezett intézményi összevonásokról.

A Szemereyné Pataki Klaudia polgármesternek és Zsámboki Anna kecskeméti Tankerületi Központ igazgatónak címzett nyílt levélben az ellenzék az iskolákat érintő döntés azonnali visszavonását követeli.

A kormány álságos és hazug kommunikációját nem tudjuk elfogadni és kérünk minden döntéshozót, szülőt és tanárt, hogy utasítsák el ezt a fajta megszorítást.

A Szövetség a Hírös Városért Egyesület szerint a kecskeméti adófizetőktől beszedett pénz után, elvárható, hogy gyermekeik tisztességes körülményeket kapjanak és ne velük fizettessék meg az elmúlt 12 év kormányzati hibáit.

Az önök frakciójában több intézményvezető és tanár ül. Amennyiben ehhez a balkáni módszerhez asszisztálnak a politikai lojalitásuk miatt, az újra csak felveti, hogy kinevezésük a Fidesz politikai hűbérrendszerének kiépítésére szolgál, nem pedig a szakmai elhivatottságuk és alkalmasságuk miatt történt

- jelentette ki nyílt levelében a Szövetség a Hírös Városért Egyesület.