Szovjet lobogó előtt tartott beszédet az MSZP elnöke

Szovjetunió lobogója és Che Guevara is elfért a kerekasztal díszletei között, amelynél Vajnai Attila, az Európai Baloldal - Munkáspárt 2006 elnöke és Tóbiás József, a Magyar Szocialista Párt elnöke fecsegett..

Vajon miért volt jelen a közszolgálati média ezen a fontos eseményen? Na, vajon? Tóbi, wazzeg! - MTI Fotó: Mohai Balázs

Úgy néz ki, hogy az úgynevezett „demokratikus baloldal” zászlóshajója szerint tárgyalóképes felállás egy asztalhoz ülni egy önkényuralmi jelképpel. Ezek után részükről a Jobbikra azt mondani, hogy oroszbarát vagy kiejteni, hogy KGBéla, esetleg nácizni, minimum tréfás lenne. Mint, ahogy a továbbiakban 1956-os megemlékezést tartani. Természetesen olvasóinkban jogosan felmerülhet, hogy az MSZP ezt végül is tét nélkül megteheti.

A rendezvény, amit puszta jó fejségből mi is beharangoztunk (Nyilván az állami hírügynökség is merő kedvességből közölte ezt a színtiszta balfaszságot nagyfelbontású fényképfelvételen) a szerfelett fantáziadús „Baloldali Sziget Fesztivál 2015” névre hallgatott, a helyszín Horányban volt. A program szerint hivatalos volt ide Török Zsolt (MSZP) exparlamenti képviselő és Erőss Gábor, a PM elnökségi tagja. A főszervező Európai Baloldal - Magyarországi Munkáspárt 2006 szerint:

„MINDEN magyar szabadság jog, politikai jog és szociális jog a kommunista munkásmozgalomnak köszönhető.”

Hamarosan megkeressük az MSZP sajtóosztályát is, hogy Tóbiás József hőgutát kapott vagy a párt nyíltan kiiratkozott az demokratikus pártok táborából? Elhatárolódik az MSZP a saját elnökétől? Ha, Tóbiás József nem kommunista, akkor meg mi a fészkes fenéért kell elfogadni egy nanopárt meghívását, amely annyi szavazatot sem hoz, mint amennyit ez a kép elvisz? Kíváncsiak vagyunk a Magyar Liberális Párt és a Demokratikus Koalíció álláspontjára is, hogy ezek után vajon lesz Összefogás az éleslátó Tóbiással vagy most, ízé, ezt így hogy? 

Egyébként, ha az alábbi kép látott volna napvilágot, akkor emez mínuszos hír lenne, vagy kitörne a nemzetközi őrjöngés?

Igen, ez fotósop!