Egyedi ötletek magassarkú-pártiaknak (x)

Egyedi ötletek magassarkú-pártiaknak (x)

A nőies lábbelik viselésének télen sincs igazán akadálya, hiszen ilyenkor elég, ha a magas sarkú cipőt lecseréljük magas sarkú csizmára. Az év ezen időszakában is igazodhatunk saját stílusunkhoz, hiszen szerencsére ma már számos márka kínál a piacon bélelt magas sarkú csizmát, s nekünk csak ki kell választani a megfelelő darabot. A következő cikkben most ezen lábbeli számos oldalát megismerheted. 

Metál stílus a rock szerelmeseinek

Manapság kaphatóak olyan rockos hatású fekete, hosszabb szárú csizmák, amelyek feldobják a hétköznapi megjelenésünket. A Rieker egy-két darabjai például ebbe a kategóriába is sorolható. Ehhez elég, ha feldobsz magadra egy vagány szőrmemellényt vagy egy láncos táskát, de néhány extravagáns ékszer is jól kiegészítheti szetted. Így biztosan mindenki behódol majd vagány rock szellemiségednek. 

Retro és vadnyugat

Némely csizma egyszerűbb, mégis kissé retro fazonvilágot testesít meg. Ezekre jellemző lehet a koptatott vagy a letisztult küllem. A Rieker egyes darabjai például különleges boka körüli redőkkel, zsinórokkal és egyedi varrásokkal teszik kiemelkedővé a téli kollekciót. 

Ezek egy színben hozzá illő retro hatású kabáttal és egy különleges táskával könnyen hangsúlyozhatóak.

Amikor a csizmák kiválasztásáról van szó, igazából sosem lehetünk elég biztosak a dolgunkban, éppen ezért ajánlott 2-3 darabot is beszerezni, amelyeket az öltözetünk és hangulatunk szerint váltogathatunk. A LifeStyleShop webáruház női csizmáinak kínálata egyéb fazonú lábbeliket is összegyűjtött neked, hogy szabadon nézelődhess! 

Az elegancia mindig menő!

Vannak olyan hölgyek, akik szerint az elegáns magas sarkú csizmák kizárólag különleges események alkalmával viselhetőek, míg mások úgy vélik, hogy bármikor felhúzhatjuk őket. Valójában tényleg mindegy, hogy egy hétköznap vagy egy fontos esemény alatt viseljük azt, a lényeg, hogy a megfelelő outfittel egészítsük ki. 

A Rieker és a Gabor márkanevek kínálatában a bőr és velúrhatású csizmák egyaránt megtalálhatóak, s ezek mindegyike elegáns hatást kölcsönös tulajdonosuknak. Ezek segítségével összállíthatóak klasszikus szettek, de egy csinos ruhával is kitűnően mutatnak majd. 

Tippek a csizmák kiválasztásakor

Amennyiben csizmavásárlás előtt állunk, nem árt odafigyelnünk néhány dologra. Például, hogy mennyire a mi stílusunk az adott darab. A hirtelen felindulásból megvásárolt termékek ugyanis gyakran a cipősszekrény alján végzik. Az evidens, hogy a megfelelő méretben vásároljunk, de az sem utolsó, hogy a kényelem szempontjai is domináljanak. 

Végül, fontos a kellemes színárnyalat is! Ez általában a fekete, a fehér, a szürke és a barna. Nagyjából ezen színű csizmákra mondhatjuk azt, hogy bármihez felvehetjük őket. Természetesen nincs semmi akadálya a színes darabok beszerzésének sem, de ezek esetében győződjünk meg róla, hogy a megfelelő outfittel vesszük fel őket.