Ismerje meg a Star Trac FreeRunner futópadját és ezáltal a futás új élményét! (x)

Ismerje meg a Star Trac FreeRunner futópadját  és ezáltal a futás új élményét! (x)

A futás egy sokak által szeretett sportág, hiszen egy olyan természetes mozgásformáról beszélhetünk, amely teljes mértékben átmozgatja a test izmait és fitté, frissé varázsolhatja, valamint általa a legjobb formájába kerülhet.

Manapság már akkor is eredményesen sportolhat, ha esik, ha fúj a legmodernebb Star Trac FreeRunner futópad segítségével. Napjainkban már számos nagy névvel és márkával találkozhat a piacon, azonban érdemes minél tüzetesebben utánanézni a lehetőségeknek, hiszen nem mindegy, hogy mibe fekteti a pénzét.

Miért válassza a Star Trac gépeit?

Az edzőtermi gépek piaca igen széles, azonban sokak által kedvelt és igen közismert márka a Star Trac, amely amerikai gyökerekkel rendelkezik. A legideálisabb partner lehet az edzések során, hiszen mindamellett, hogy kényelmes kialakítással rendelkeznek a gépek, kifejezetten felhasználóbarát kivitelezésben kaphatók.

A felhasználót helyezték a tervezés során a középpontba, így valóban olyan kényelmi funkciókkal rendelkezik, amelyre szüksége lehet a sportolónak. A Star Trac próbál sokkal többet nyújtani a versenytársainál és egyben kielégíteni a sportolni vágyókban felmerülő igényeket. 

Számos újdonsággal rendelkezik, amely a piacon is egyedülállónak számít, ilyen például az OpenHub rendszer, amely segítségével élmény lehet az edzés. A Star Trac márka többek között a CORE HEALTH & FITNESS kardiógépeket foglalja magába. Kardiógépek között a legnépszerűbbek a futópadok, amelyeket szinte minden, az edzőterembe látogató sportoló birtokba vesz. 

A Star Trac legújabb futógépe: a FreeRunner

Érdemes megismerkednie a Star Trac által megalkotott futópadok egyikével, a FreeRunner gépezetével, amely forradalmian új beltéri futási élmény biztosítására képes a felhasználó számára. Amennyiben nem szeretne lemaradni a világújdonság megérkezéséről, akkor keresse fel a Mánia Fitness weboldalát, ahol naprakészen tarthatja magát a hírekkel kapcsolatban.

A gépet a HexDeck rendszer különbözteti meg a versenytársaik által gyártott gépektől, amely az egész szerkezet szíve-lelke. Mindez nem más, mint egy szabadalmaztatott, hatszögletű polimer felfüggesztési rendszerrel alátámasztott alumínium fedélzet. 

Ennek a rendszernek köszönhetően a gép kíméletes lengéscsillapítással rendelkezik. A futópadot kipróbálók egyöntetű véleménye szerint teljesen más futásélményt biztosít használója számára, amely olyan, minta vajon futnának. Ennek köszönhetően az ízületek sincsenek akkora terhelésnek kitéve, így az egészség megőrzése szempontjából is sokkal jobb a használata.