Mikor érdemes bekészítést kérni a kávészünetre? (x)

Mikor érdemes bekészítést kérni a kávészünetre? (x)

A kávészünet egy teljesen átlagos dolog, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet azt nagyon jól, vagy éppenséggel nagyon rosszul is kivitelezni. Cikkünkben pedig mindekettőre fogunk felhozni egy-egy példát, csak hogy Te is lásd, mennyit tud hozzáadni a céges rendezvényedhez egy minőségi cateringszolgáltatás.

Mikor van nagyobb jelentősége a kávészünetnek?

Te is egy komolyabb hangvételű rendezvény megszervezése előtt állsz,és előre félsz attól, hogy a szünetekben sivár lesz a hangulat? Keres megfelelő szolgáltatást az Ordit.hu oldalán, ahol számos opciót találhatsz a kávészünet bekészítésekre is.

Természetesen az irodai élet szerves része, időnként egy-egy nap fénypontja is lehet a kávészünet, amikor a munkatársakkal meg tudjuk beszélni a nap legfontosabb eseményeit, vagy akár a magánéleti történéseket is. 

De ezek inkább mindennapos események. A kávészünet nívóját viszont nagyon fontos, hogy tudjuk emelni, mikor valamilyen oktatásról, vagy éppen projektnapról, konferenciáról van szó. 

Milyen, amikor rossz egy kávészünet?

A konferenciák nagy részének nem is túlzottan burkolt mellékszála az ismerkedés, a kapcsolati háló bővítése. Csupa új emberrel ismerkedhetünk meg, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek, mint mi, vagy éppen hasonló beosztásban vannak, valamint rengeteg új információt is szerezhetünk az adott ágazatról. 

Éppen ezért a legtöbb rendezvényszervező rémálma, mikor az kell látnia, hogy a résztvevők el sem mozdulnak a helyükről, nincs csevegés, csoportosulás, vagy éppen jó hangulat. Ahhoz pedig, hogy ebből a melankóliából kimozdíthassuk az embereket, nagyon kevés lesz a termoszból felszolgált kávé, és a sarki közértben vásárolt száraz, süteménynek csúfolt pékáruk szép szalvétán kínálása.

Ilyen vendégcsalogatók mellett ugyanis aligha várhatjuk el,hogy tolongjanak az emberek az asztaloknál. Érthető, ha a legtöbben inkább maradnak a helyükön, és lapozgatják a programfüzetüket.

Hogyan kell jó hangulatot teremteni a kávészünetben?

Természetesen egy konferencianap hangulatát számtalan tényező befolyásolja. Sok múlik azon is, hogy milyenek az előadók, mennyire száraz a stílusuk, vagy éppen mennyire humorosan adják elő a mondandójukat. Ha megalapozott a vidám hangulat, már csak arra van szükség, hogy egy jó vendégcsalogatóval egy helyre lehessen terelni az embereket egy kis eszmecserére.

Erre nyújtanak kiváló lehetőséget a catering cégek különböző szolgáltatásai, amikkel ízletes kávét, remek pogácsákat, ropogtatnivalókat, apró szendvicseket tudtok rendelni. Ezekkel garantálhatod, hogy a vendégek körülállják az asztalokat, társalgásba kezdjenek, és tényleg mindenki úgy távozzon a napról, hogy egy emlékezetes élménnyel és új ígéretes ismeretségekkel térhet haza.