Stílus és sárm: Mészáros Lőrinc 400 ezres bakancsban adott át egy kutató-mentő terepjárót

Stílus és sárm: Mészáros Lőrinc 400 ezres bakancsban adott át egy kutató-mentő terepjárót

A Takarékbank a Mészáros-csoporttal együttműködve adott át egy speciális kutató-mentő terepjárót a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálatnak csütörtökön Szentendrén, az átadón pedig ott volt Mészáros Lőrinc is, aki azonban nem mondott beszédet.

A Blikk cikke szerint Magyarország leggazdagabb embere feszülő bőrdzsekiben és egy Louis Vuitton bakancsban jelent meg, a felcsúti milliárdos még a mentőkutyákkal is barátkozott.

Mészáros Lőrinc nem akármilyen Louis Vuitton lépőben tette tiszteletét az eseményen: a 444.hu megtalálta a bakancsot, és mint kiderült,

a szóban forgó cipő a Louis Vuitton x NBA kollekció része, ami "potom" 1300 dollárba, vagyis körülbelül 416 ezer forintba kerül.

A Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat új, mintegy 50 millió forintos autója egyébként hegyről, mélyből, vízből és jégről mentésre alkalmas eszközökkel is rendelkezik, természetesen a mentőorvosi felszerelés mellett. A beszerzéséhez és a felszereléséhez 25 millió forintos támogatást nyújtottak a szolgálatot fenntartó alapítványnak.

Az eseményen készült fotókat ide kattintva nézheti meg.