Előre, proletárok! A Munkáspárt a Hír TV-ben hirdetett osztályharcot a migránsokkal szemben

"Ha nem akarod, hogy jöjjenek a migránsok, és nem szereted a Fideszt, akkor nyugodtan szavazz a Munkáspártra!”

Thürmer Gyula igazi alternatívát mutatott a hazai választópolgároknak:

„lehetsz akár jobboldali vagy, akár baloldali, ha nem akarod, hogy jöjjenek a migránsok, és nem szereted a Fideszt, akkor nyugodtan szavazz a Munkáspártra!”

Ugyanis a (bér)kommunista párt szerint a bevándorlók a munkásosztálynak okoznak kárt, és csak a kapitalizmus előnyeit akarják élvezni (egyébiránt pedig „rohanunk a háborúba, ha valamit nem teszünk, akkor belerohanunk”).

A politikus egyébként majdnem tökéletesen megideológiázza az újkori osztályharcot:

"Az egy jó dolog, hogy Magyarországon nincsenek migránsok, bevándorlók, de azért valamennyien nézzük a televíziót(!!! - és ugye, amit a tévé bemond, az úgy is van... - a szerk.), és sokunknak vannak tapasztalata is. Elmegy az ember Bécsbe(!!!), Ausztriába, Svájcba, Németországba, láthatja, hogy tömegével jelennek meg olyan tényezők, amelyek eddig nem voltak itt ezekben a társadalmakban"

– fogalmazott, majd jött az igazi mélyütés a dolgozók is kezdik érezni, hogy a migráns munkás megjelenése, a migránsmunkaerő megjelenése leveri a béreket.

Csakhogy a fent nevezett országokban a magyaron kívül több kelet-közép-európai ország által kibocsátott bevándorló/migráns munkaerő dolgozik, és ezzel veri le a béreket.

Érdekes egyébként, mert ugyan Thürmerben felmerült az európai szegénység kérdése, de szerinte az EP-választáson egyáltalán nem ez a főkérdés(!), hanem a migráció megállítása, a nemzeti önállóság megvédése, valamint a nemzetek Európája felé való megindulás.

Egyébként a politikus elmondta azt is, hogy tapasztalati szerint a politikai kérdések megvitatását Kínában már megoldották, mint mondta, sokat jár az ázsiai országban, és nem tudja elképzelni, hogy egy kínai egy másik kínait egy külföldi előtt szidjon. Meg is ígérte, ha kikerül Brüsszelbe, ő sem fogja szidni a(z Orbán-)kormányt.