Update Norbi elismerte: együttműködik a fideszes szennyportállal

A híresség az elmúlt hetekben azzal került a hírekbe, hogy 1 millió Facebook-követővel rendelkező oldalán szokásához híven megosztott egy Ripost-cikket, melyben az állt, hogy a citrom szódabikarbónával keverve hatásosabb gyógymód a rák ellen, mint a kemoterápia.
 
Norbit sokan támadták azért, hogy felelőtlenül százezreket csaphat be az ilyen cikkek megosztásával, többek közt Novák Hunor orvos, de több posztban megkapta a magáét Tibi atyától is - információink szerint az oldal egyik szerkesztője egyébként maga is orvos végzettségű.
 
Bár Norbi az ominózus bejegyzésben a cikket dicsérve azt írta, a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek, az RTL Klubnak magyarázkodva már azt állította, csak vitaindítónak, érdekességnek szánta a megosztást, egyébként nem ért egyet a cikkben foglaltakkal.
 
Elismerte viszont, hogy azért oszt meg ilyen cikkeket, mert partneri megállapodásban áll a portállal.
 
Ez persze nem mindenkinek újdonság: korábbi cikkünkben már bemutattuk, mely celebek pörgetik a Fidesz hazugságbirodalmát.
 

Celebek pörgetik a Fidesz médiabirodalmát

Folyamatosan növekszik a látogatottsága az általunk már bemutatott fideszes médiabirodalom ékkövének, a Ripost nevű bulvárportálnak. Az Ómolnár Miklós által főszerkesztett portál szinte kizárólag bulvárhíreket közöl, ám itt jelennek meg elsőként az ellenzéki pártokat lejáratni hivatott, legtöbb esetben hazugságokra épülő anyagok is.