Vona: csalódottságában az ember néha vagdalkozni kezd

A VDSZSZ volt elnöke, Gaskó István a dobogó tetejére került a Jobbik elnökének Top 3-as listáján.

A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) volt elnökének összeesküvés-elmélete szerint a Jobbikhoz köthető emberek tevékenységének köszönhető, hogy a májusi tisztújító kongresszuson nem választották újra. Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke pénteki közleményében azt írta: Gaskó István jobban tenné, ha politizálás helyett a valódi érdekvédelemmel foglalkozna, bűnbakkeresés helyett pedig nézzen magába és vonja le a következtetéseket. A Jobbik továbbá arra bátorítja a vasutasokat, hogy ne hagyják magukat megfélemlíteni, éljenek demokratikus jogaikkal, és válasszanak olyan vezetőt maguk közül, aki valóban képviseli az érdekeiket. Az Országgyűlés alelnöke megjegyezte: a Jobbik mindig kiállt a vasutasok mellett, tüntetéseiken, figyelemfelhívó demonstrációikon jelenlétükkel is támogatták őket, és problémáikat, érdeksérelmeiket folyamatosan képviselik a parlamentben is.

„A küldöttek egyértelművé tették, hogy elégedetlenek azzal a vezetési stílussal és munkával, amit az elmúlt időszakban képviselt. Az ilyen pillanatok nagyon keserűek, és csalódottságában az ember néha vagdalkozni kezd” – írta Facebook oldalán Vona Gábor. Hozzátette: a Jobbiknak semmi köze nem volt a választáshoz.

 

Variációk a Jobbik paranoiára (3.rész)A legfrissebb „Jobbik-paranoia Top 3” listán a Fidesz a bronz-, György Péter az...