Szegény Kósa Lajos még mindig úgy nyilatkozik, mintha nem tudná mindenki a Fidesz kis titkát

Nem bontotta ki az igazság minden részletét.

A kormánypárti képviselő megint arról beszélt, hogy úgy is lehet támogatni egy pártot, "hogy adok neki pénzt, de úgy is, hogy egy szolgáltatást a piaci árnál lényegesen olcsóbban adok neki". Mindezt persze a Jobbikra kihegyezve. Azonban arról már diszkréten megfeledkezett a kérdező és válaszoló is, hogy a Fidesz 2010-ben lényegesen nagyobb "támogatást" kapott Simicska Lajostól, sőt 63 millió forint kampány kiadásról nem is számoltak el az Állami Számvevőszék (ÁSZ) felé.

Így lehetséges az is, hogy sokkal több plakátjuk volt, mint amennyi a pénzükből hivatalosan kijött volna.

Brutális Fidesz-bukta: sokkal olcsóbban plakátoltak a Jobbiknál, volt, amit nem is számláztak

A 24.hu birtokába került dokumentumokból kiderül: a Fidesz ugyanannál a cégnél, a Mahir Cityposternél hirdetett, ahol most a Jobbik - sokkal olcsóbban. A kormánypárt hetek óta azzal támadja a Jobbikot, hogy az ellenzéki párt Simicska Lajos zsebében van, mivel áron alul hirdet a vállalkozó felületein.

Kósa Lajos később frakcióvezetőként azzal magyarázta, hogy vannak olyan párttársai, akik a parlamentben semmit nem csinálnak nem szólaltak föl egyetlen alkalommal sem, hogy Grosics Gyula sem lőtt gólokat.

A kampány szerinte biztosan zajos lesz, és politikai éleslátásáról tanúbizonyságot téve egy "Botka László–Gyurcsány Ferenc–Vona Gábor–Szél Bernadett által fémjelzett" kormányt vizionált.

A

"Mennyire kalkulálnak az előrevetített ellenzéki zavargásokkal, provokációkkal?"

kérdésre pedig jött a hídlezárás-rémképe, és persze a szokásos Sorosozás. Kósa szerint Orbán Viktor korábbi mentora

"pénzt is áldoz erre, és terve is van, hogy az ellenzékkel lebontatva a határokat védő kerítést, Magyarországra zúduljon a migránsok áradata".

Kemény!