2017. 10. 16. 15:12

A nap hőse: a biciklisek buszsáv használata ellen küzd egy ember a belvárosban - miatta még a buszsávot is lezárták

Egy láthatósági mellényben tüntető tüntet a tüntetések országában, még hozzá azért, mert elege van abból, hogy a biciklisek is használják a buszsávot.

Azt persze nem tudjuk, hogy az illető egy buszsofőr, vagy taxis (frissítés lejjebb), mindenesetre a "tüntetést" biztosító rendőrautó (a rendőrségnek kötelező módon biztosítani kell a demonstrációkat, legyen az akármekkora sült ökörség is) 

pontosan a buszsávot foglalja el.

Remélem holnap a buszsávot elfoglaló tüntetők ellen fog tüntetni.

Szerencsére értelmetlen tiltakozásokat bármikor és bárhol lehet rendezni (a forgalom aránytalan megzavarása nélkül, hogy ez itt mégis mi, azt nem értjük), jómagam a gurulós bőröndök viacoloron húzása ellen akciót szervezem évek óta, egyelőre kevés sikerrel.

Magyarok a Buszsávért Párt

És itt a megfejtés, egy kedves kollégám felhomályosított: a Magyarok a Demokráciáért Párt vonult ki tünetni:

"Figyelem felhívása a kerékpárosok szabálytalan közlekedésére a buszsávban" célból a Magyarok a Demokráciáért Párt képviseletében Borzon Gyula demonstrációt tart - 18-án, 20-án, 24-én, 26-án, 28-án és 31-én is az V., Szabad sajtó út és Március 15. tér kereszteződésénél a buszsávban, a Keleti pályaudvar felé tartó oldalon 12.00 órától 16.00 óráig, valamint október 17-án, 19-én, 21-én, 25-én, 27-én és 30-án, 08.00 órától 12-00 óráig a VII., Rákcózi út és Huszár utca kereszteződésénél a buszsávban, az Erzsébet híd felé tartó oldalon.

Magyarul:

a jóember folytatólagosan elkövetett tüntetéssel záratja le a buszsávot a következő napokban.

Tökéletes!