Lázár János elmondta, a tao olyan, mint a családi adókedvezmény, majd nekiment a Kúria egyik bírájának

Aki nyilvánosságra hozná a tao pénzeket, az haragszik Magyarországra?!

Mint ismert, Mészáros Lőrincék nem titkolhatják tovább, hogy mire költötték azokat a milliárdokat, amelyeket a cégek nem az államkasszába, hanem a felcsúti labdarúgásba öntöttek.

Nincs tovább! Mészáros Lőrincéknek el kell mondaniuk, mire költötték tao-pénzeket

Mészáros Lőrincet már a Fővárosi Ítélőtábla másodfokú ítélete is erre kötelezte, de Orbán Viktor barátja és gázszerelője a titkolózást elvitte egészen a Kúriáig.A pert még 2015-ben a Demokratikus Koalíció (DK) indította, mert a Mészáros Lőrinc által vezetett sportklub nem teljesítette a párt - ma már közel két éve beadott - hivatalos adatigénylését, és nem mutatta meg, hogy mire költötték a 2013.

Csütörtökön erre válaszolt Lázár János: „Érdekes döntések születnek a Kúrián a taoval kapcsolatban”.

Az, aki a gyerek után családi adókedvezményt vesz igénybe, elszámolással tartozik, mire is költötték?

– kérdezte, hozzátéve, érdemes lenne a törvényben „rendet vágni”, de ez a kormányülésen nem került szóba - olvasható az mno.hu tudósításában.

Lázár János szerint van egy bíró, Baka András, aki nagyon haragszik Magyarországra, és szerinte valamilyen „rejtélyes véletlen miatt” minden, a taoval kapcsolatos ügy hozzá kerül. (Baka András 2009-től a Legfelsőbb Bíróság elnöke volt, amíg 2011-ben e tisztségéből a Fidesz el nem távolította. 2016-ban az Emberi Jogok Európai Bírósága másodfokon is megállapította, hogy választott tisztségének megszüntetése az európai joggal ellentétes volt).

Lázár János kancelláriaminiszter tehát egyrészt neki ment a független magyar bíróság legmagasabb testületének, kritizálva annak pártatlanságát, másrészt ismét élt a szokásos fideszes kommunikációs-panellel: aki nincs velünk, az egy hazaáruló.

Aki nyilvánosságra hozná a tao pénzeket, az haragszik Magyarországra.