Hogy a miniszterelnök is értse: sportnyelven szólt be Orbánnak a Fideszben csalódott sportoló

„Nincs becsületük” – írta a jelenlegi kormánypártról.

Megváltozott a politikájuk, az erkölcsük, nincs becsületük – írta Facebook-bejegyzésében a Fideszről Kovács Tamás világbajnok vívó, hozzátéve, az Állami Számvevőszék döntése és a Fidesz diktatórikus párttá válása bebizonyította számára, hogy jó döntést hozott, amikor elhagyta a jelenlegi kormánypárt táborát.

Orbán Viktornak tudnia kell, aki szerelmese a labdarúgásnak, hogy az ellenfelet a pályán kell legyőzni és nem a mérkőzés előtt a pályán kívül megsemmisíteni!

– írta a közösségi portálon, és úgy véli, ez óriási fordulatot hozhat a választásokon, mert a magyar emberek okosak, lelkileg és érzelmileg erősek. Kiemeli: „az elmúlt 27 évben nem volt ilyen aljas kormányzati megsemmisítő döntés, ezzel a Fidesz visszahozta a legsötétebb kommunista időket!”

Alig egy hete a trágárságairól elhíresült fideszes Deutsch Tamás nevezte „szalonnácinak” Kovács Tamást, mert az elismert sportvezető többször is közölte: csalódott a Fideszben, és nyíltan a Jobbik mellett áll ki. A vívó akkor egy, a páston is irigylésre méltó, ügyes hárítás után szúrt vissza a fideszes politikusnak:

"Szalonnáci vagyok? Kikérem magamnak! Aki elpártol tőletek, az mind szalonnáci?"

Mint ismert, az olimpikon elkövette azt a súlyos, megbocsájthatatlan hibát, mit hibát, bűnt, hogy a Jobbik színeiben indul, sőt, kijelentette, hogy "a Fidesz egy megöregedett, elfásult, korrupt, megosztó, diktatórikus, kirekesztő, ellentmondást nem tűrő párttá vált."Nos, Deutsch Tamás úgy érezte, ezt a kijelentést úgy tudja a legjobban megcáfolni, hogy rögtön be is bizonyítja pár mondatával: