4000 felett a Jobbikot és a magyar demokrácia megvédését támogatók száma: ennyi pénz jött össze

Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója közleményben ismertette az ellenzéki párt adománygyűjtésének jelenlegi állását.

"A közösségi adományozási kampányunk hetedik napján átlépte a 4000 fős határt, a Jobbik választáson való indulását pénzzel támogatók száma. Csütörtök estig 4041 ember fizetett be támogatást a Jobbik bankszámlájára, összesen 34 997 232 forint értékben. Hálásan köszönjük minden adományozónak ezt az áldozatot, amelyet a magyar szabadság és demokrácia megvédéséért hoztak" - írja Szabó.

Támogatási felhívás: A Jobbik a magyar emberek segítségét, támogatását kéri

Az Állami Számvevőszék a legsötétebb diktatúrákat idéző módon, rögtönítélő bíróságként, a fellebbezés lehetősége nélkül kiszabott a Jobbikra egy 663 millió forintos büntetést, amelynek egyetlen valódi célja a Jobbik a választásokon való indulásának megakadályozása. Ez a maradék magyar demokrácia végleges felszámolásának első lépése. Ma mi vagyunk soron, holnap a többi ellenzéki párt, holnapután lehet, hogy Ön.


A Jobbik minden, a magyar szabadságot és a demokratikus berendezkedést féltő honfitársát hívja a december 15-e 17 órára Budapestre, a Fidesz Lendvay utcai székháza elé szervezett tüntetésre, ahol támogatói csekkek kiosztására is sor kerül és helyszíni befizetéssel is lehet csatlakozni az adományozási kampányhoz.

Ha Neked is égő! - Fáklyás tüntetés

December 15-én, pénteken fáklyás tüntetést tartunk a Fidesz Lendvay utcai székháza előtt. Gyere el, és tiltakozzunk közösen a kiépülő orbáni diktatúra...