Liam Neeson: kicsit boszorkányüldözésnek tűnnek a zaklatási botrányok

Egyre többen vannak ezen a véleményen.

Neeson hasonló álláspontot fejtett ki, mint korábban Catherine Deneuve - írja a Guardian„Kissé boszorkányüldözésnek” tűnik számára, főleg, mikor valaki azt állítja valakiről, hogy megérintette egy lánynak például a térdét, majd bizonyítás nélkül, azonnal elítélik a vádlottat.

Neeson ismertetett egy konkrét esetet is, Garrison Keillor forgatókönyvíró úgy vesztette el az állását, hogy semmi nem derült ki a zaklatási ügyről, csak valaki megvádolta őt ezzel. Keillor úgy emlékezett, hogy hozzáért egy nőhöz, aki jelezte, hogy ez kellemetlen neki, majd a férfi bocsánatot kért.

A színész szerint a közös munka a filmes stábokkal „mindig ilyen”, mert olyanok, mint egy család, akikkel néha csinálsz hülyeségeket.

Korábban Matt Damon sem a fősodorbeli véleményt hangoztatta, virtuálisan meg is lincselték érte.

Matt Damon: azért van különbség a fenékcsapkodás és a nemi erőszak között, nem?

Az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színész és forgatókönyvíró több helyen is megszólalt a témában, ezt foglalta össze a 444. Hétfőn a Business Insidernek a következőket mondta:"Vízválasztóhoz érkeztünk, ami nagyszerű, de van egy dolog, amiről senki se beszél... hogy a férfiak döntő többsége, akikkel együtt dolgoztam, soha nem tenne ilyesmit."