Nincs többé Iron Lady - Közös közleményt adott ki Shane Tusup és Hosszú Katinka

Egy történet vége.

A magánéleti gondokkal küzdő sportolóházaspár közös közleményben jelentette be, hogy valószínűleg a januári volt az Iron Lady Arcanum képregénysorozat utolsó darabja.

"Számomra különösen sajnálatos ez a tény, mert az én 'gyermekem' volt ez a képregény, de be kellett látnunk, hogy a magyar piacon ennek még nincs olyan létjogosultsága, mint Amerikában. A megszűnés hátterében egyértelműen gazdasági okok állnak" - fogalmazott Shane Tusup.

Hosszú Katinka, a cég másik tulajdonosa így fogalmazott:

"Minden cég életében vannak időszakok, amikor meg kell vizsgálni az addigi működést, és a gazdasági fejlődés érdekében meg kell hozni bizonyos racionalizálási döntéseket. Sajnálatos a mostani időzítés, mert a kívülállók valószínűleg összekötik más történésekkel, de ezeket a lépéseket, melynek része volt a képregénysorozat megszüntetése is, mindentől függetlenül meg kellett hoznunk a cég érdekében. A jövőben erőteljesebben szeretnénk koncentrálni az Iron Aquatics úszóklubunkra, a Learn To Swim úszásoktatás programra, valamint az Iron Streetwear ruházati márkára és az új divíziónkra, a tartalomszolgáltatásra."

Az Iron Corporation dolgozik azon, hogy akik elkezdték olvasni a sorozatot, és kíváncsiak, hogy alakul Iron Lady sorsa a történetben, más módon és formában találkozhassanak a folytatással.

A mostani közlemény a Best magazin értesüléseire lehetett reakció, miszerint a Katinkáék tulajdonában lévő az Iron Corporation Kft. alkalmazottainak több mint felét elbocsátották.

Erre készül Hosszú Katinka a magánéletben

Hosszú Katinka az M4Sportnak szólalt meg házasságával kapcsolatban, mint kifejtette, férjével mindketten elfáradtak egy kicsit:"Visszaveszünk valamennyire.