A Fidesznek fontosabbak a migránsok, mint a devizások

Révész Péter, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője tudatta sajtóközleményben, hogy a borsodi településen is egyre nagyobb problémát okoz a devizahitelesek utcára kerülése. Miközben a kormány ezeknek az embereknek nem segít, hogy otthonhoz jussanak, addig a befogadott menekülteknek igen.

Lassan 4 éve, hogy a Fidesz hitegeti a devizakárosultakat azzal, hogy érdemben rendezni fogja az önhibájukon kívül bajba jutott családok helyzetét. Azon családokét, akik Magyarországon élnek, dolgoznak, adót fizetnek, és akiket a Fidesz hátba szúrt azzal, hogy ígéretével ellentétben nem őket, hanem Orbán migránsait juttatja lakhatási támogatáshoz - írja közleményében a képviselő.

Révész Péter hozzáteszi, hogy a devizaválság Miskolcon is érezteti hatását. A város fideszes képviselői a hatalom birtokában sem tettek semmit a devizakárosultakért, helyette legutóbb rendkívüli közgyűlésen üdvözölték Orbán migránsait, akik szerintük erősítik az országot. Mindez mutatja, ki a fontos a Fidesznek, és ki nem.

A Jobbik nem hagyja, hogy kampányfogássá tegyék a devizakárosultak képviseletét

Nagyon közel vannak már a választások, ez leginkább abban érhető tetten, hogy megkezdődtek a pártok részéről a felelőtlen, szavazatot hozó ígérgetések. Karácsony Gergely épp ma ígérte be a 13. havi nyugdíjat, amire egy rendes, a Jobbik által javasolt bér- és nyugdíjrendezés esetében semmi szükség nem lenne.

 

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

A Jobbik európai parlamenti képviselője szerint Orbán egy újabb nagy barátja, Benjamin Netanjahu is megy a levesbe.
A vásárlás tényét nem cáfolta Benkő Tibor.
A közgazdásznak meggyőződése, hogy minden politikai változásnak belülről kell indulnia.